Spektra 60

This uPVC profile range from Extruplast offers a minimalist design that suits both residential and commercial applications.

Construction depth: 60 mm
Number of internal chambers: 4

Spektra 70

The uPVC profiles from Extruplast Spektra 70 bring stylish, modern design with superior thermal and sound insulation.

Construction depth: 70 mm
Number of internal chambers: 6

Arkitek 70

Architectural elegance, excellent structural strength that enables massive areas of glazing of up to 8m2 and outstanding thermal insulation.

Construction depth: 70 mm
Number of internal chambers: 5

AGB - high performance hardware.

AGB Poseidon Sicurtop – the safest multi point locking system.

Launch of the AGB Hardware

 

 

 

Print
YM
E-mail
Mai mare|Mai mic
Comentarii
 

Guvernul SUA finanteaza cu 800.000 de dolari un studiu de fezabilitate privind infiintarea unui centru de inovare in domeniul securitatii cibernetice in Bucuresti

de Adrian Vasilache      HotNews.ro
Marţi, 3 iunie 2014, 10:49 Economie | Telecom

 

 Guvernul Statelor Unite ale Americii va acorda 800.000 de dolari pentru realizarea unui studiu de fezabilitate privind infiintarea unui Centru de inovare in domeniul securitatii cibernetice in Bucuresti, a declarat marti Razvan Cotovelea, ministrul pentru Societatea Informationala. Studiul va fi realizat de firma americana General Dynamics. Ministrul a spus ca Romania a fost aleasa dintre alte tari si centrul va fi unul de importanta regionala. Studiul de fezabilitate va fi finalizat pana in 15 septembrie 2014 si in functie de rezultatele acestuia se vor aloca alte fonduri pentru operationalizarea acestuia, care ar urma sa se faca in circa sase luni.