Spektra 60

Un profil PVC marca Extruplast cu aspect minimalist pretabil proiectelor rezidenţiale şi industriale deopotrivă.

Adancime profil: 60 mm
Numar camere: 4

Spektra 70

Seria de profile PVC Extruplast Spektra 70 cu design modern cu performanţe termice şi fonice superioare.

Adancime profil: 70 mm
Numar camere: 6

Arkitek 70

Eleganţă arhitecturală, rigiditate excelentă pentru deschideri generoase şi eficienţă termică de top.

Adancime profil: 70 mm
Numar camere: 5

AGB - feronerie de înaltă performanță.

AGB Poseidon Sicurtop – cea mai sigură închidere multi-punct.

Lansarea Feroneriei AGB

Feronerie premium AGB distribuită exclusiv în România de Extruplast

Protecție anticorozivă superioară, închideri sigure, componente fiabile. Sistemul de feronerie AGB, distribuit de Extruplast în exclusivitate pentru România, este proiectat și realizat 100% în Italia, utilizând tehnologie de ultimă generație.

 

Rezistență anticorozivă de 4 ori mai mare

Feroneria cu tehnologia Activeage este de patru ori mai rezistentă decât protecţia standard cu care sunt dotate majoritatea sistemelor de feronerie de pe piaţă, conforme cu standardul EN ISO 9227.

Sistemul de protecţie anticoroziune AGB Activeage constă în aplicarea succesivă a trei straturi protectoare pe suprafaţa elementelor de feronerie AGB:

  • aplicarea unei pelicule de zinc;
  • pasivizarea cu crom;
  • ermetizarea activă.

 

Avantaje și beneficii

  • finisaje cu protecţie anti-corozivă superioară – tehnologie patentată AGB Activeage cu trei straturi protectoare: zinc, pasivizare crom cu nanoparticule de siliciu, la care se adaugă protecţia ermetică activă.
  • precizie – punctele de închidere cu cap fix și suport pe blocatorul oscilobatant aferent, asigură o închidere sigură în orice circumstanţe.
  • montaj și ajustare facilă a ferestrelor în condiţii dificile – puncte de închidere dotate standard cu pinii tip ciupercă permit reglarea generoasă atât pe verticală cât și prin presiune.
  • securitate ridicată – pini tip ciupercă și sistemul patentat Poseidon Sicurtop.
  • design avansat cu înaltă valoare estetică.
  • rezistenţă certificată la o greutate de până la 150 kg.

 

Poseidon Sicurtop – sistem de închidere de înaltă siguranță

Sistemul de închidere multi-punct Poseidon Sicurtop, patentat de AGB, asigură o rezistenţă excelentă împotriva încercărilor de efracţie prin ridicarea și smulgerea canatului din ramă. Compus din zăvor central și două puncte intermediare de închidere, formate din bolţ și două cârlige contrapuse, Poseidon Sicurtop mărește vizibil gradul de siguranţă și confort, fiind imposibilă smulgerea canatului din ramă.

 

Fiabilitate și performanță în condiții dificile de montaj

Feroneria AGB ARTech este echipată standard cu pini tip ciupercă, reglabili pe trei axe iar opozanţii de pe toc au un sistem inovativ ce oferă toleranţe de lucru ample și posibilitatea gestionării eventualelor erori de montaj. Acest lucru garantează o funcţionare perfectă și performanţele de izolare chiar și în condiţiile dificile de pe șantier.