Spektra 60

Un profil PVC marca Extruplast cu aspect minimalist pretabil proiectelor rezidenţiale şi industriale deopotrivă.

Adancime profil: 60 mm
Numar camere: 4

Spektra 70

Seria de profile PVC Extruplast Spektra 70 cu design modern cu performanţe termice şi fonice superioare.

Adancime profil: 70 mm
Numar camere: 6

Arkitek 70

Eleganţă arhitecturală, rigiditate excelentă pentru deschideri generoase şi eficienţă termică de top.

Adancime profil: 70 mm
Numar camere: 5

Calitate la standarde germane.

Cea mai nouă tehnologie de producție furnizată de Greiner Extrusiontehnik Austria și Krauss Maffei Germania. Află mai multe.

Despre noi

Fondată în 2004, Extruplast este azi unul dintre principalii producători de sisteme de profile pentru ferestre și uși PVC din România, cu o prezență la nivel european în țări precum Franța, Austria, Belgia, Italia, Spania, Ungaria, Serbia, Luxemburg, Macedonia, Moldova și Bulgaria, dar și în SUA și Canada.


Dezvoltare continuă

Primii zece ani au însemnat creșterea facilităţilor de producţie și dezvoltarea unui sistem propriu de distribuţie. Programul de investiţii a vizat extinderea capacităţii de producţie pentru sistemele de profile cu 4, 5, 6 camere. Azi producţia este asigurată de 10 linii de extrudare dotate cu tehnologie de ultimă generaţie Greiner Extrusiontehnik Austria și Kraus Maffei Germania. Capacitatea anuală de producţie este de 9.000 tone.

Sistemul naţional de distribuţie, format din 13 depozite regionale proprii și o flotă de camioane de transport de mare tonaj, permite satisfacerea – cu promptitudine și un timp de livrare rapid – a oricărei comenzi, indiferent de zona geografică.


Componente și accesorii de top pentru ferestre și uși

Strategia pe termen mediu și lung este concentrată pe furnizarea de produse și servicii la cele mai înalte standarde de calitate. În acest sens, Extruplast oferă mecanisme, componente și accesorii performante pentru ferestre și uși, furnizate de companii internaţionale renumite – lideri de piaţă în domeniul lor de activitate.Enumerăm cu mândrie nume ca AGB, TGP, LG Hausys, Selena (spumă Tytan), CISA, Yale, etc.